Average Rating: 5.0 stars (based on 5 ratings)

O echipa dedicata!

Vreau sa multumesc pe aceasta cale echipei de vanzari a Med-Pro.ro pentru implicare si ajutor. Au rezolvat situatia si au gasit cea mai buna solutie pentru noi in timp record – cu tot cu importul produselor si livrarea la sediul nostru. Va multumesc si va recomand cu drag!

Bogdan

Sunteți minunați

In cadrul proiectului nostru #BineIntensiv-unități de terapie pentru acasă, destinat micuților cu diagnostic oncologic și alte boli grave, ne confruntăm foarte des cu urgențe.
Aparatură vitală pentru micuții de care ne îngrijim.
Promptitudinea dvs, faptul că ne ati fost aproape de fiecare data, fie ca a fost noapte, zile libere, ne au facut sa va indragim maxim.
Mândrii să lucrăm cu așa oameni dedicați.
Ținem aproape😇🤗

Mirel Dolofan

Promptitudine

Va mulțumesc pentru promptitudine. Răspunsul dvs a fost rapid (duminică seara!), și ați găsit soluția să-mi trimiteți urgent orteza. După ce am primit orteza, am avut în continuare asistenta.

Raluca Tudor

Mulțumiri!

Vă mulțumesc pentru operativitatea de care ați dat dovadă în rezolvarea unei situații de criză (în care mă aflam) și pentru disponibilitatea de a asculta necazul unui client. Am lăsat un mesaj pe chat pe la miezul unei nopți – cu explicarea situației, m-au contactat a doua zi și am avut, în regim de urgență, aparatul de care aveam nevoie.
Felicitări și succes pe viitor!

Iulia Mușat

Echipa dedicata, sufletista si empatica cu nevoile clientilor

Multumesc mult pentru tot ajutorul, suportul, sugestiile si solutiile oferite cu profesionalism. Mi-ati oferit in cel mai scurt timp raspuns la toate intrebarile si nelamuririle avute. Sunteti o echipa foarte dedicata si aveti colaborari cu o firma greceasca de cea mai buna calitate, care ofera produse calitativ superioare. Sunt extrem de multumita de produsul comandat.

Cu cea mai mare caldura si sinceritate recomand tuturor sa apeleze cu incredere la firma dvs de aparatura medicala.
Felicitari si spor la treaba!

Petrisor Crenguta

Doriti sa ne lasati un testimonial?

Va rugam sa folositi formularul de mai jos.

Strong Testimonials form submission spinner.
Introduceti aici numele dvs.
Introduceti aici adresa dvs de email
Introduceti aici denumirea firmei dvs.
Introduceti aici websiteul companiei dvs.
Scrieti aici titlul testimonialului dvs.
Scrieti aici textul testimonialului dvs.
rating fields
Alegeti cate stele ne oferiti impreuna cu testimonialul dvs.