Acesti termeni si conditii contureaza regulile si regulamentele de utilizare a site-ului in conformitate cu prevederile Regulamentului UE – GDPR 679/2016. Compania care administreaza site-ul www.med-pro.ro, denumita in continuare MedPro sau med-pro.ro, este Societatea Comerciala ABC SUPPORT VISION S.R.L., numita in continuare Vanzator.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

 1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului MedPro – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Sigla MedPro este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.

Puteti vizualiza si / sau imprima paginile de la https://med-pro.ro/ pentru uz personal, sub rezerva restrictiilor stabilite in acesti termeni si conditii.

Trebuie sa NU:

 1. Redati materiale de la https://med-pro.ro/
 2. Vindeti, inchiriati sau sub-licentiati materiale de la https://med-pro.ro/
 3. Reproduceti sau copiati materiale de la https://med-pro.ro/
 4. Redistribuiti continut din MAGAZIN (cu exceptia cazului in care continutul este destinat redistribuirii).

Vanzatorul permite tuturor utilizatorilor acces in interes personal, pe site-ul MedPro fara a le conferi dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei vanzatorului fara acordul prealabil scris al acestuia. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul MedPro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 1. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul MedPro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de Vanzator prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Vanzator oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

 1. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), si nu includ cheltuielile de livrare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele aduse la comanda. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.

Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. Orice produs care nu are pret (are afisat pret zero) se subintelege ca nu este de vanzare, deoarece nu este in stocul societatii.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

 1. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online (de catre client) sau prin confirmare telefonica.

Costurile de transport nu vor fi suportate Societatea ABC SUPPORT VISION S.R.L. Livrarea gratuita nu este posibila prin Cargus sau alte firme de curierat. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri, se pot percepe taxe de transport aditionale. Pentru mai multe informatii vizitati pagina modalitati de livrare si retur.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: calamitati, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legii din Romania.

Inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier/agent Cargus. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Vânzatorului, clientul urmând sa suporte atât costurile unei noi livrari, cât si costurile livrarii neonorate, indiferent de valoarea produselor comandate.

 1. Obligatiile clientului pentru produsele primite cu titlul de Cadou

Produsele livrate de catre Vanzator cu titlu de „cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare a clientului pentru comanda efectuata pe websiteul Vanzatorului. Clientul a luat la cunostinta si recunoaste ca produsul oferit de catre Vanzator cu titlu de „cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul Vanzatorului, obligandu-se ca in situatia in care doreste sa returneze produsul achizitionat sa returneze si produsul primit cu titlu de „cadou” in starea in care l-a receptionat.

In situatia in care clientul returneaza produsul achizitionat si doreste restituirea sumei achitate, dar nu returneaza si produsul oferit drept „cadou”, Vanzatorul este indreptatit sa retina din suma returnata catre client contravaloarea produsului „cadou” la valoarea afisata pe factura de achizitie.

 1. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare, sau la livrarea produselor – RAMBURS. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, iar dovada platii trebuie trimisa catre Vanzator la adresa de email: office@med-pro.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si cu cardul de credit sau numerarin magazinul MedPro. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor – momentan acest serviciu este indisponibil.

Alte modalitati de plata:

 • Online cu card bancar prin solutia (intermediarul, partenerul) EuPlatesc & Netopia (Visa / Maestro / Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online, prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 • Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura, in primul rand, ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 1. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia producatorului. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie si conformitate.

 1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul MedPro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Vanzatorului nu va putea fi facuta responsabila pentru:

 • eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari;
 • pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MedPro.

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul MedPro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Daca gasiti orice legatura pe site-ul nostru Web sau pe orice site web legat de orice motiv, ne puteti contacta despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail catre office@med-pro.ro. Vom lua in considerare cererile de eliminare a legaturilor, dar nu vom avea obligatia de a face acest lucru sau de a va raspunde direct.

 1. Acces si functionalitate catre site-ul nostru www.med-pro.ro

Urmatoarele organizatii se pot conecta la site-ul nostru Web fara aprobarea prealabila scrisa:

 • Agentii guvernamentale;
 • Motoare de cautare;
 • Organizatii de stiri;
 • Distribuitorii de directoare on-line, in momentul in care ne afiseaza in director, se pot conecta la site-ul nostru web in acelasi mod in care acestea fac trimitere la site-urile web ale altor companii listate;
 • Acordurile de afaceri acreditate la nivel global, cu exceptia solicitarii organizatiilor nonprofit, a centrelor comerciale de caritate si a grupurilor de colectare a fondurilor de caritate, care nu pot avea hiperlink la site-ul nostru Web.

Putem considera si aproba alte solicitari de legatura de la urmatoarele tipuri de organizatii:

 • surse cunoscute de consumatori si/sau de afaceri, cum ar fi Camerele de Comert si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor;
 • distribuitori de directoare on-line;
 • portaluri de internet.

Organizatiile de mai sus se pot conecta la pagina noastra de pornire, la publicatii sau la alte informatii de pe site-ul web, atata timp cat link-ul:

 • nu este in niciun fel inselator;
 • nu implica in mod fals sponsorizarea, avizarea sau aprobarea partii care leaga si a produselor sau serviciilor sale; si
 • se incadreaza in contextul site-ului partii care leaga.

Daca va aflati printre organizatiile enumerate mai sus si sunteti interesat sa folositi informatii de pe site-ul nostru, trebuie sa ne anuntati prin trimiterea unui e-mail catre office@med-pro.ro

Organizatiile aprobate de Societatea ABC SUPPORT VISION S.R.L. pot sa creeze hyperlink-uri catre site-ul nostru Web, dupa cum urmeaza:

 • utilizand numele companiei noastre; sau
 • utilizand adresa Web la care este conectat; sau
 • utilizand orice alta descriere a site-ului nostru Web sau a materialului care este legat la acest lucru are sens in contextul si formatul continutului de pe site-ul partii care leaga.

Nu va fi permisa utilizarea siglei MedPro fara acordul prealabil, in format fizic sau digital, al Societatii ABC SUPPORT VISION S.R.L .

 1. Cookies

Folosim Cookie-uri. Utilizand site-ul www.med-pro.ro, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor in conformitate cu politica de confidentialitate a Societatii ABC SUPPORT VISION S.R.L.

Majoritatea site-urilor interactive din ziua de azi utilizeaza cookie-uri pentru a ne permite sa preluam detaliile utilizatorului pentru fiecare vizita. Cookie-urile sunt folosite in anumite zone ale site-ului nostru pentru a permite functionalitatea acestei zone si usurinta utilizarii pentru acei vizitatori. Unii dintre partenerii nostri afiliati/ publicisti pot utiliza, de asemenea, cookie-uri.

 1. Conditii reziliere

Putem rezilia sau suspenda imediat accesul la site-ul nostru si/sau contul dvs., fara notificare prealabila sau raspundere, din orice motiv.

 1. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MedPro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romane de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Bucuresti.

Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Pentru relatii suplimentare, va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa office@med-pro.ro.

In cazul oricaror sugestii sau reclamatii, puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

 1. Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la continutul acestui document sau la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, puteti contacta Societatea ABC SUPPORT VISION S.R.L.  la adresa office@med-pro.ro.

Va rugam sa nu divulgati date cu caracter special (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.