Informatii supliementare privind plata in rate

STAR BT

Cardul STAR BT de la Banca Transilvania – 3, 6 sau 8 rate FARA DOBANDA!

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

  – 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

  – perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca  Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

–  in orice unitate Banca Transilvania

–  Online pe www.starbt.ro

– Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

BRD Finance Card

Cardul BRD Finance – 3, 6 sau 10 rate FARA DOBANDA!

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

– alegi produsele dorite;

– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:

  1. plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
  2. plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Alpha Bank

Cardul Alpha Bank – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT).

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

First Bank

Cardurile Franklin si Visa Exclusiv Gold First Bank – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Cu cardurile de credit Franklin si Visa Exclusiv Gold de la First Bank ai lumea la picioarele tale! ORIUNDE* sau ORICAND vrei, poti cumpara ORICE iti doresti cu până la 12 rate fără dobândă.

Eșalonează în 3, 6, sau 12 rate, orice cumperi de o valoare mai mare sau egală cu 400 RON si visul tau devine realitate.

Fara comision pe tranzactie, indiferent de valoare si numarul de rate.

Aplica acum pe www.firstbank.ro

Garanti Bank

Garanti Bank card – 3, 6 sau 10 rate FARA DOBANDA!

Altfel spus, fie că eşti în vacanţă sau călătoreşti în interes de afaceri, în străinătate, cumpărăturile în orice valută diferită de RON vor beneficia de rate fără dobândă!

Până la 12 rate fixe fără dobândă la magazinele partenere sau chiar mai multe în perioada campaniilor speciale. Află mai multe pe: https://bonuscard.ro/campanii/

Ai până la 50 de zile perioadă de grație în care nu plătești dobândă pentru tranzacțiile la comerciant dacă rambursezi integral, până la data scadentă, suma datorată. Află mai multe despre costurile Bonus Card aici.

Pentru mai multe informații, numere de telefon de acces și pentru lista completă de servicii adiționale Bonus Card Classic contactează un consultant Garanti BBVA.