Cum comand?

Produsele pot fi comandate de pe site sau la magazin MED-PRO.RO, cat si prin telefon. Atat la magazin, cat si telefonic si pe site-ul nostru primiti consiliere gratuita in alegerea produselor care vi se potrivesc cel mai bine.

Cum platesc?

  • Plata ramburs

Se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  • Transfer bancar (ordin de plata)

In contul RO47BTRLRONCRT0576961601 deschis la BT – ABC SUPPORT VISION S.R.L.

Dovada platii se trimite la office@med-pro.ro. Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
  • Online cu card bancar prin Netopia (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

La nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

STAR BT

Cardul STAR BT de la Banca Transilvania – 3, 6 sau 8 rate FARA DOBANDA!

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

– 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala

– perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca  Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

–  in orice unitate Banca Transilvania

–  Online pe www.starbt.ro

– Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

BCR

Cardul BCR de cumparaturi – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Vrei si tu cardul de cumparaturi de la BCR?

Aplica acum pe www.bcr.ro sau

Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” si vei fi contactat de catre un operator bancar sau

Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea nationala InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

BRD Finance Card

Cardul BRD Finance – 3, 6 sau 10 rate FARA DOBANDA!

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

– alegi produsele dorite;

– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:

  1. plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
  2. plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Alpha Bank

Cardul Alpha Bank – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT).

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

First Bank

Cardurile Franklin si Visa Exclusiv Gold First Bank – 3, 6 sau 12 rate FARA DOBANDA!

Cu cardurile de credit Franklin si Visa Exclusiv Gold de la First Bank ai lumea la picioarele tale! ORIUNDE* sau ORICAND vrei, poti cumpara ORICE iti doresti cu până la 12 rate fără dobândă.

Eșalonează în 3, 6, sau 12 rate, orice cumperi de o valoare mai mare sau egală cu 400 RON si visul tau devine realitate.

Fara comision pe tranzactie, indiferent de valoare si numarul de rate.

Aplica acum pe www.firstbank.ro

Garanti Bank

Garanti Bank card – 3, 6 sau 10 rate FARA DOBANDA!

Altfel spus, fie că eşti în vacanţă sau călătoreşti în interes de afaceri, în străinătate, cumpărăturile în orice valută diferită de RON vor beneficia de rate fără dobândă!

Până la 12 rate fixe fără dobândă la magazinele partenere sau chiar mai multe în perioada campaniilor speciale. Află mai multe pe: https://bonuscard.ro/campanii/

Ai până la 50 de zile perioadă de grație în care nu plătești dobândă pentru tranzacțiile la comerciant dacă rambursezi integral, până la data scadentă, suma datorată. Află mai multe despre costurile Bonus Card aici.

Pentru mai multe informații, numere de telefon de acces și pentru lista completă de servicii adiționale Bonus Card Classic contactează un consultant Garanti BBVA.